Saturday, October 24, 2009

Beginikah Orang-orang Yang Kita Sembah?
Ini antara beberapa foto yang menjejaskan imej agama Buddha. Sami rogol perempuan, minum arak, main judi, menipu, buat buah dada besar, sami pondan buat oral seks dalam wat, sami palsu, siang sami malam kharawat. Semua foto diambil masa sami-sami ini ditangkap.25 comments:

Anonymous said...

saya ada juga simpan gambar tuan pena masuk sami dan gambar-gambar dia buat apa, bila dia dalam sami.jangan terkejut ya..nanti penyakit jantung pula,berdosa la saya. he he he.
anak kelate

Ponyet said...

Ini yg kena tangkap... yg tak kena tangkat masih ramai lg, kita tak tau... walaupun ini bukan di negara kita, tp jgn biarkan ia merebak. Makhluk gini (alaji) makin ramai kat lembah kelang.
Mereka merantau sbb dibanteras dinegara mereka.

Mcm "Kalipap" kat selatan T***l**d yg kini makin berkembang kat utara pantai timur, makin ramai penjual "Kalipap...pap..pap".

pena reformasi said...

He, he, he gambar aku masuk sami? Ada ke kamera yang sudi tangkap muka aku?

Ponyet - kalipap tu apa benda? sama ke dengan kuih apa balik?

Ponyet said...

Kalipap = Mek kali + pap...pap. Paham2 sendiri la.. aku tak reti nak explain.

Anonymous said...

Budak nakal Kelate panggil si kepala botak penipu orang kampung "kuman lilin". Budak nakal Bangkok panggil "marn dong khamin". Budak KL panggil "jantan malas kerja". Budak kampung aku panggil "anjing kurap". Orang masuk pansa berhenti minum arak. anjing kurap ni tak berhenti apa pun. Arak, beer, maggi, sate dibahamnya setiap malam.

Pernah sekali adik perempuan yang yang umur 13 tahun pergi wat kena jamah kopek. Dia bagi tau emak aku, emak aku tak percaya. Mana ada Phra jamah kopek perempuan. Adik aku pula kena marah. Aku pergi wat, aku bagi tau Phra tu kalau nak jamah kopek perempuan, keluarla, jangan jadi phra. Nak jamah burit pun boleh. Anjing kurap tu malu lari lintang pukang masuk kutik. Esok hilang entah ke mana. Dah join geng alajji KL gamaknya.

Anonymous said...

Ada wat di Penang, tok sami suka main judi, minum bir, makan nasi malam, tengok video lucah. Pompuan bebas keluar masuk kutti. Masa aku belajar kat sana, aku selalu pergi wat tu. Tapi aku buat dont no saja. Maklumlah anak dagang menumpang rumah orang.

Anonymous said...

Aku ada member budak Kelantan. Dia kata ada Phor Than di Kelantan parachik tapi masih dihormati orang. Bila ada Kathina di KL, Phor Than tu akan datang. Muridnya ramai di KL.

pena reformasi said...

Aku pernah dengar cerita Phor Than parachik di Kelantan, tapi tak tahu betul atau fitnah.

Anonymous said...

Saudara pena refomasi jangan pandang ringan kata-kata anon 2:07PM. kot kot sekarang ni tuan pena dok sebumbung tanpa nikah. Tapi dok asyik kutuk sami kah kah kah.!!

Saya pun tahu siapa pena reformasi.

pena reformasi said...

Baguslah kalau sudah kenal aku. Tak perlu aku kenalkan diri. Duduk sebumbung tanpa nikah bukan aku saja. Orang lain juga duduk sebumbung dengan ibu bapa, adik-beradik dan anak cucu tanpa nikah.

Anonymous said...

blog ksb wajar disebut blog alajji sebab banyak alajji masuk baca. nak tahu alajji mudah saja, yang marah-marah blogger tulah alajji.

Anonymous said...

Bukan blog allaji tapi blog penyakit jiwa.

Anonymous said...

Kita sembah bukan hendak tunjuk kepada orang.Tapi kita sembah maknanya kita yang baik dan merendahkan keegoan kita sendiri.
Tidak paksa anda menyembah tok sami yang pakai kain kuning.Sembahlah ibubapa kamu dahulu di rumah,hormati ibubapa kamu dahulu,mereka adalah phra arahant kamu semua.
Tok sami hanya lambang sahaja.

Anonymous said...

aku sini bukan kerana apa,cuma menasihat tuan pena,sudahkah kamu berhenti hisap ganja?Dulu kamu memang suka,ramai anak-anak buah kamu dah masuk penjara,pasal ubat bahaya-ubat kuda,ubat batuk,ubat loci,mata kamu masih merah lagi?

pena reformasi said...

Terima kasih kerana mengingakan aku tentang pahala/dosa. Pahala tu apa benda? Dosa tu apa benda? Cukur kepala, pakai kain kuning, tipu makan pahala ke dosa? Pergi wat tambun RM bagi alajji pahala ke dosa?

pena reformasi said...

Ganja mahal woi, isap titik lagi elok!

Anonymous said...

Betulke tuan pena isap ganja?jangan tuduh-menuduh,tidak baik insaflah wahai saudara-saudari.Sesiapa yang isap pun insaflah bahaya ganja.Dadah itu najis.

pena reformasi said...

Aku bukan kaki ganja la. Ganja anak orang kaya saja isap.

Anonymous said...

Tuan pena tak isap Ganja tapi isap tetek pompuan muda. Aku rasa tetek lagi sedap betul tak tuan pena?.Jangan Marah !!

pena reformasi said...

aku dibesarkan dengan tetek mak aku.

Anonymous said...

nie apa plak yang melalut sampai tetek-tetek nie?

eerrr. . . boleh aku join skali??
5555 . . . . .

Anonymous said...

Saudara Tuan Blogger....

nampaknya bermacam-macam kata-kata lucah dan nista telah dimuatkan dlm blog ini. Saya rasa kita boleh lebih beradab. Tuan bolehlah me'lenyap'kan sahaja komen-komen yang bersifat provokatif dan merapu. Mereka inilah golongan yang tidak berguna dan tak mungkin berguna kerana tak berubah.

Lihat saja bahasa yang digunakan. Sudah kita tahu tinggi mana akal mereka itu dan apa tujuannya beri komen yang tidak berfaedah. K

Kita di sini bukan sahaja nak berbincang tetapi mahukan perubahan. Kepada mereka yang tak nak berubah itu, tak payahlah masuk blog ini dan buat onar. teruskanlah 'kegiatan' dan aktiviti yang anda suka, nak hisap ke, nak mabuk ke, nak sembah sami palsu ke, nak makan duit wat ke....teruskan.....

Rasanya yang masuk sini semuanya dah dewasa....cuma tingkat pemahaman agama sahaja yang berbeza. Orang yang rendah diri mahu belajar. Yang nak menyombong dan mencarut, tak payahlah masuk sini dan baca.

sk tin

putuchon said...

nak hisap dadah, nak k*ngk*k anak dara org, nak tipu org lantak kau org...janji jgn peralatkan agama..

Anonymous said...

Jangan lupa sejarah sendiri.Di mana kamu di lahirkan kemudian membesar.Kamu belajar serta menimpa ilmu dunia ini dan dhamma lokut tarak.Siapakah kita dahulunya.Dimana letaknya agama yang mengajar kita.

pena reformasi said...

Semua komen yang keluar tajuk dan tak beri faedah akan dilupuskan.